Jicht patiënt L.

Ik ben een vrouw van 48 jaar. Ik had erg veel last van jicht in mijn linkervoet. Het was op een gegeven moment zo erg dat ik niet eens in mijn schoenen paste. Ik moest zelfs op mijn slippers naar het werk.

 

Mijn therapeut wees mij erop dat dit te wijten was aan een te hoog urinezuurgehalte en dat ik daar zelf wat aan kon doen. Zij gaf mij als eerst waardevolle voedingstips.  Verder gaf ze aan dat ik baat zou kunnen hebben bij het drinken van basisch water en het nemen van basische voetenbaden.

 

Ik ben daar mee aan de slag gegaan. De basische voetenbaden gaven direct verlichting! Met de druppels ben ik nu bijna 5 maanden bezig. Na 6 weken nam de pijn af en nu ben ik jicht vrij! Ben zo blij dat ik dit ontdekt heb. Deze pijn gun je niemand!

 

Mevrouw L. van den B uit Den Haag

 

Lees meer over ervaringen >>>

Het verhaal van Erik

Mijn naam is Erik, een 54 jarige accountant uit Rotterdam. De aandoening jicht was 6 jaar geleden voor mij totaal onbekend totat mijn linkervoet pijn begon te doen. Na enige tijd zoeken ben ik begonnen met Allopuriol en Colchicine. Hoewel in eerste instantie.....

 

Lees meer >>>